Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PRENÁJOM 3-IZBOVÝ BYT V PETRŽALKE-BOSÁKOVA

Ulica: Bosákova
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
1 070 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Prenajmeme 3izb byt v petržalskej novostavbe, ulica Bosákova 7, na 2.poschodí z 18tich. Prenájom možný od 15.2.2023.
Dispozícia a vybavenie bytu (85,66 m2): pri vstupe sa nachádza predsieň s 5-dverovou priestrannou vstavanou šatníkovou skriňou (dostatočný priestor na obuv aj vešanie). Za chodbou vľavo sa nachádza jedálenský kút so štyrmi stoličkami. Kuchyňa je prepojená s obývačkou, sú však opticky oddelené TV stenou. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra, digestor, umývačka riadu veľkosti 60cm, chladnička s mrazničkou) a množstvom odkladacieho priestoru na potraviny a riad. Obývačka je veľmi priestranná a vzdušná, nájdete tu rozkladací gauč svetlej farby, TV stenu vrátane TV, taburetku, konferenčný stôl a knižnicu. Pred vstupom do spálne sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa s vaňou a práčkou. Pri WC sa nachádza ešte nenápadná vstavaná skriňa na domáce potreby. Spálňa je vybavená manželskou posteľou s roštami, nočnými stolíkmi a šatníkovou skriňou. Tretia izba môže slúžiť ako pracovňa/hosťovská izba alebo aj ako detská izba. 
Byt je zariadený v neutrálnych farbách a v modernom štýle, je orientovaný na severnú a južnú stranu.
K dispozícii je balkón o rozlohe 6,4m2 orientovaný do átria s fontánou. 
Bytový dom je vybavený nepretržitou recepciou so strážnou službou. Leží v blízkosti OD Albero a zastávky električky s názvom Farského. Pri bytovom dome je niekoľko detských ihrísk a kompletná občianska vybavenosť (Billa, Lidl, Terno, Starý otec, trhovisko, Pošta, materské škôlky aj školy).

Vhodné pre pracujúci pár, ktorý potrebuje tretiu miestnosť ako pracovňu, resp. pre 3-člennú rodinu. Iba pre nefajčiarov a bez domácich zvierat/miláčikov.
Cena prenájmu za byt je 850€ + 220€ za energie (vrátane poplatku za internet).
Cena energií: 220 Euro / mesiac

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
85.66 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
áno
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - iné pripojenie
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI