Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PRENÁJOM nebytový priestor vo ZVOLENE na Západe

Interné ID: 00152023
Ulica: Pražská
Mestská časť: Tepličky
Obec: Zvolen
Okres: Zvolen
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
1 050 €/mesiac
bez DPH

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. so súhlasom zverejňujeme na prenájom zaujímavý nebytový priestor vo Zvolene, v lokalite Západ, s vynikajúcou polohou a s vynikajúcim umiestnením v objekte obchodného centra Kocka vo frekventovanej lokalite najväčšieho sídliska v meste Zvolen.

Predmetný vnútorný priestor č. 208 a č. 205 /viď zelená plocha v pôdoryse/ je umiestnený na 1.poschodí /2.N.P./ polyfunkčného objektu s podlahovou plochou 232,85 m2, vrátane príslušenstva spoločných priestorov_18,42 m2 a _11,20 m2.

Vynikajúce podnikateľské miesto poskytne dobrú viditeľnosť umiestnenej reklamy pre budúceho nájomcu, a tým aj rýchlu spätnú väzbu pre úspešné podnikanie.

PARKOVANIE: dostatok verejných parkovacích miest pri predmetnom objekte.

LOKALITA:

V obchodnom centre Kocka nájdete rôzne služby, okrem iného, market Terno, 101 drogérie, pošta, bankomaty, kadernícky salón, pizzeria, piváreň, cukráreň a iné. V tesnej blízkosti sa nachádza Billa, čerpacia stanica Slovnaft, dealer Peugeot a Citroën. 


DOPRAVNÉ SPOJENIE:

Veľkou výhodou je výborná dopravná dostupnosť MHD do všetkých častí mesta Zvolen a v bezprostrednej blízkosti dopravné napojenie na R1 smer Nitra a dopravné napojenie na R1 smer Banská Bystrica.   

VÝHODY:

  • blízko do centra mesta
  • skvelá dopravná dostupnosť MHD v rámci celého Zvolena
  • klimatizácia
  • osobný výťah a nákladný výťah
  • nakladacia rampa
  • ihneď voľný

CENA:

990,- EUR/mes./bez DPH nájom za NP /viď zelená plocha/ + 60,- EUR/mes./bez DPH za 50 % podiel na spoločných priestoroch_18,42 m2 /viď žltá plocha/ + podiel na spoločných priestoroch_11,20 m2 + zálohy za energie, kaucia vo výške 2 mesačného nájmu pri podpise zmluvy a nevratná kaucia vo výške 1 mesačného nájmu za NP.

KONTAKT: Leaders & Partners reality s.r.o. Zvolen

Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

0902 577 617 

lubos.lorinc@lpreality.sk

www.lpreality.sk/zvolen

https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

V prípade potreby vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovania  rôznych nehnuteľnosti.

V prípade potreby vieme zabezpečiť bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenia rôznych nehnuteľnosti.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
holopriestor
Celková plocha:
232.85 m2
Úžitková plocha:
262.47 m2
Počet podlaží:
2
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
Vykurovanie:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI