Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

**VINOHRADNÍCKY DOMČEK V SKALICI, STARÉ HORY**

Ulica: Skalica
Obec: Skalica
Okres: Skalica
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Typ pozemku: Vinice
62 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj útulný vinohradnícky domček s vlastnou presovňou a klenbeným sklepom v meste Skalica, lokalite Staré Hory. Domček je obklopený pozemkom o rozlohe 1702 m2, ktorý je pekne udržiavaný, s príjemným ovocným sadom a voľnou plochou pre záhradu a pestovanie. Pozemok je osadený cca 200 hláv viniča, čím ponúka skvelé možnosti pre milovníkov vinárstva.

Prístup na pozemok je zabezpečený z vrchu aj spodnej strany, čo poskytuje príjemné súkromie a jednoduchý prístup. Domček sa nachádza v tichej oblasti, kde mnohí obyvatelia využívajú svoje chaty aj na celoročné bývanie. 

Z okien domčeka sa naskytá krásny výhľad na prírodu a v blízkosti sa nachádza vrch Vintoperk, ktorý je ideálnym miestom na prechádzky a relax. Ponúka teda nielen pohodlné bývanie, ale aj možnosti pre aktívny oddych a kultiváciu vlastného vinohradu. 

Ak hľadáte miesto, kde môžete prelínať svoju lásku k prírode so záľubou vo víne, tento vinohradnícky domček by mohol byť práve pre vás. Neváhajte a príďte si ho pozrieť!

Video obhliadka TU

https://www.youtube.com/watch?v=AxWfaacV61Y

Kontakt na čísle 0915 510 731 alebo na e-maile patrik.tokos@lpreality.sk
 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
1700 m2
Úžitková plocha:
1700 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI