Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ stavebný pozemok v meste LUČENEC

Interné ID: 00352023
Ulica: Slnečná
Mestská časť: Malá Ves
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
29 990 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. so súhlasom majiteľa ponúkame na predaj stavebný pozemok v meste Lučenec, na ulici Slnečná, v blízkosti Meposu.

Pozemok v celkovej výmere 724 m2 je evidovaný v registri "C", pričom výmeru 596 m2 má parcela - druh pozemku: trvalý trávny porast, výmeru 26 m2 má parcela - druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie a výmeru 102 m2 má parcela - druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie. Rozmery pozemku informatívne pri ceste 31 m x 26 m. V zmysle listu vlastníctva pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou, je umiestnený v zastavanom území mesta Lučenec a nemá žiadne ťarchy ani vecné bremená.

Inžinierské siete - plyn, voda, elektriny v tesnej blízkosti pozemku okrem splaškovej kanalizácie. 

Výhodou pozemku je možné začatie výstavby rodinného domu, keďže v tesnej blízkosti pozemku sa nachádza už existujúca rozostavaná stavba rodinného domu.

Predajná cena 29.990,- EUR. V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný našou zmluvnou advokátskou kanceláriou.

KONTAKT: Leaders & Partners reality s.r.o. Zvolen

Bc. Ľuboš Lorinc - licencovaný realitný maklér v NARKS

0902 577 617 

lubos.lorinc@lpreality.sk

www.lpreality.sk/zvolen

https://inthecity.sk/registracia?kod=ITC2474

V prípade potreby zabezpečíme pre potenciálneho klienta bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia úvery, najvýhodnejšie financovanie tejto  nehnuteľnosti.

V prípade potreby zabezpečíme pre potenciálneho klienta bezplatne prostredníctvom nášho zmluvného partnera Finportal, a.s. Bratislava, divízia neživotné poistenie, najvýhodnejšie poistenia rôznych  nehnuteľnosti.

TEŠÍME SA NA OBHLIADKU S VAMI.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
724 m2
Plocha pozemku:
724 m2
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI