Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 3 izbový byt, Národná trieda, Tehla, Košice - sídlisko Mier

Ulica: Národná trieda
Mestská časť: Mier
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný a teplý 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Národnej triede, Košice - Sever. Vďaka výhodnej polohe dáva výhody aj pre dlhodobý prenájom.  

Byt prešiel čiastočnou staršou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa:
Murované jadro, čiastočné vymenené rozvody elektriny - wc samostatné, kúpeľňa / vaňa / a kuchyňa. V byte boli menené plastové okná, nové plávajúce podlahy, bezpečnostné vchodové dvere. Predáva sa so zariadením alebo bez, záleží na dohode..

Orientácia bytu: sever a juh
Výmera bytu: 66,6 m2, z toho 1,58m je pivnica, vysunutá loggia. Poschodie: 5. poschodie. Bytový dom: tehlový dom s výťahom. Aktuálne sa rokuje o zateplení. Vysunutý balkón 1,47m2.

Byt je kúpou voľný k dispozícií. 

Lokalita: výborná občianská vybavenosť, ktorú ocenia najmä rodiny s deťmi. V blízkosti sa nachádzajú potraviny,lekáreň, drogéria, zastávka MHD, detské ihrisko, škola, škôlka či park Anička a mnoho iného. Centrum mesta je tiež vzdialené len pár minút. Vďaka skvelej lokalite je táto nehnuteľnosť zároveň aj výbornou investíciou. 

Cena bytu je 165.000€ 

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala volajte 0907887029 radi si dohodneme obhliadku.  

Cena nehnuteľnosti s RK zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom, právny servis, provízia za sprostredkovanie až po odovzdanie nehnuteľnosti ). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. Našim klientom poskytujeme – kompletný právny servis a poradenstvo – úvery, komplexné finančné služby... Ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť na:    https://lpreality.sk     

In The City   Referenčný odkaz: https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2519 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
66.6 m2
Úžitková plocha:
66.6 m2
Poschodie:
5
Loggia:
áno
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
plánuje sa
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI