Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj pozemok Jakovany

Ulica: Jakovany
Obec: Jakovany
Okres: Sabinov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
20 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Prešov

Vám ponúka na predaj so súhlasom majiteľa krásny, slnečný a exkluzívny pozemok s rozlohou 7 879 m² v Jakovanoch, len 8 km od Sabinova. Objavte investičný raj v srdci prírody. Ideálny na projektovanie rodinných domov. 

Tento pozemok je strategicky umiestnený na okraji dediny. Je slnečný, južný a nachádza sa v krásnom prírodnom prostredí s pôsobivým výhľadom, priamo prístupný z hlavnej cesty.

Predstavte si projekt, ktorý by tu mohol vyrásť

Súbor štýlových rodinných domov, kde moderný dizajn splynie s prírodným okolím. To zvýši vašu investíciu nielen vďaka estetike, ale aj kvôli vynikajúcej lokalite. Pozemok je dokonalým kandidátom pre developerský projekt, ktorý by bol zameraný na výstavbu viacerých rodinných domov, ktoré môžu splniť sny o bývaní v súkromí a zároveň ponúknuť prvotriedne bývanie.

Investície do nehnuteľností v lokalitách ako je Jakovany sú výnimočne výhodné vďaka ich rastúcej hodnote a atraktivite. Táto lokalita ponúka všetko, čo by moderný investor mohol požadovať: pokoj, prírodu, dostupnosť a neobmedzený potenciál pre rozvoj.

Neváhajte ma kontaktovať a dozviete sa viac o tejto vynikajúcej investičnej príležitosti. Poďte so mnou objavovať potenciál, ktorý tento pozemok ponúka pre vašu budúcu investíciu.

K tomuto pozemku je k dispozícii aj štúdia výstavby rodinných domov, ak by bol záujem.

 

Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na http://lpreality.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
7879 m2
Plocha pozemku:
7879 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI