Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Garáž na Bakošovej ulici

Ulica: Bakošova
Obec: Bratislava-Lamač
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj
41 500 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners pobočka Bratislava ponúka v zastúpení klienta na predaj garáž v bytovom dome na Bakošovej ulici.

Garáž má veľkorysú výmeru 20m2 a je v osobnom vlastníctve i s prislúchajúcim pozemkom. V garáži je elektrika s vlastným meračom, manuálna garážová braná zn. Hörmann, ktorú vie táto firma upraviť i na elektrické otváranie na diaľkové ovládanie. Vstup do spoločného priestoru garáží z ulice je zabezpečený bránou na diaľkové ovládanie.

Mesačné náklady (FÚO) sú cca 15 eur.

K uvedenej cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárií 1.500€, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme vypracovanie zmlúv pri predaji advokátskou kanceláriou, zaplatíme notárske poplatky a rovnako aj poplatky za vklad na kataster, ktorý takisto zabezpečíme za Vás. V prípade záujmu poskytujeme taktiež bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: https://www.lpreality.sk/

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
20 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI

Garáž v Ružinove
  • Predaj
Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj novo zrekonštruovanú garáž v blízkosti Martinského cintorína.
Lokalita: Bratislava-Ružinov
Ulica: Cablkova