Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Garáž v Ružinove

Ulica: Cablkova
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj
35 000 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka v zastúpení klienta na predaj novo zrekonštruovanú garáž v blízkosti Martinského cintorína na Cablkovej ulici.

Výmera garáže je 19 m2. Jej súčasťou je aj montážna jama. Je možné doviesť aj elektrickú energiu, ktorá je vo vedľajších garážach zavedená. Pozemok pod garážou je prenajatý za ročný poplatok 135€.

K uvedenej cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárií na základe vzájomnej dohody, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme vypracovanie zmlúv pri predaji advokátskou kanceláriou, zaplatíme notárske poplatky a rovnako aj poplatky za vklad na kataster, ktorý takisto zabezpečíme za Vás. V prípade záujmu poskytujeme taktiež bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: https://www.lpreality.sk/

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
19 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI

Garáž na Bakošovej ulici
  • Predaj
Leaders&Partners pobočka Bratislava ponúka v zastúpení klienta na predaj veľkorysú garáž 20 m2 v bytovom dome na Bakošovej ulici.
Lokalita: Bratislava-Lamač
Ulica: Bakošova