Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom NOVÝ 3-izbový byt v Slnečniciach

Ulica: Zuzany Chalupkovej
Mestská časť: Lúky
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
1 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka v zastúpení klienta na prenájom krásny, plne vybavený byt v Slnečniciach.

Byt s výmerou 78 m2 sa nachádza na 1. poschodí bytového domu. Je nový a kompletne moderne zariadený, ako aj vybavený všetkými elektrospotrebičmi - rúra, mikrovlnka, chladnička, elektrický sporák, umývačka riadu, televízor, práčka... K bezpečnosti a pohodliu jeho obyvateľov prispieva aj alarm.

Dispozíciu bytu: priestranná obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, dve samostatné spálne, toaleta je oddelená od kúpeľne. Výstup na lodžiu je možný z každej izby samostatne a vedie teda cez celý byt.

Novovybudované sídlisko Slnečnice ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - obchody, lekárov, detské ihriská, škôlku, nákupné centrum Slnečnice Market. V blízkosti sa nachádzajú školy a aj kostol a jazero Draždiak.

Do centra mesta ako aj kdekoľvek v rámci mesta sa pohodlne dostanete nielen autom, ale aj MHD. Milovníci cyklistiky tu majú na výber hneď niekoľko cyklotrás.

K bytu prislúcha aj parkovacie státie v podzemnej garáži nachádzajúcej sa priamo pod bytovým domom (vstup "suchou nohou"), ktoré je taktiež v cene prenájmu. 

Pri podpise zmluvy sa platí 1x nájom, 1x depozit, 1x provízia realitnej kancelárii. Uvedené nájomné 1000€  je už aj vrátane vnútorného parkingu, všetkých energií a internetu, takže neplatíte nič navyše.

Byt je pripravený ihneď na nasťahovanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
78 m2
Úžitková plocha:
78 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI