Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

1-izbový byt na ulici Pavla Horova

Ulica: Pavla Horova
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
136 000 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka  na predaj 1-izb. byt vo vyhľadávanej lokalite Bratislava IV.

Byt sa nachádza na ulici Pavla Horova v Devínskej Novej Vsi v blízkosti Devínskej Kobyly a na začiatku Malých Karpát. Je čiastočne zrekonštruovaný, s veľkou loggiou a výhľadom do okolia. 

Úžitková plocha je 38,63 m2, vrátane latkovej pivnice na prvom podlaží + loggia o výmere 4 m2. Nachádza sa na 9. z 12 poschodí bytového domu s dvoma výťahmi. K bytu patrí aj spoluvlastnícky podiel k pozemku pod bytovým domom.

DISPOZÍCIA BYTU:
Vstupná chodba, kúpeľňa s WC, obývacia izba, kuchyňa, loggia.

ORIENTÁCIA BYTU:
Západ

NÁKLADY NA BÝVANIE:
148€/mesiac/1 osoba

BYTOVÝ DOM:
Prešiel rekonštrukciou, vrátane rekonštrukcie boli vymenené vstupné brány na ČIP, schránky, veľmi pekné a rýchle výťahy. V bytovom dome je osobný a nákladný výťah. Bytový dom nemá energetický certifikát. Pivnica sa nachádza na prvom nadzemnom podlaží. Pred bytom uzamykateľná chodba pre 5 bytov.

LOKALITA:
V pešej dostupnosti potrebná občianska vybavenosť. Potraviny, zdravotné stredisko, banky, reštaurácie, kaviarne. Škôlky a školy v pešej dostupnosti taktiež cyklotrasy a turistické chodníky. Výborné dopravné spojenie prostredníctvom MHD.

Byt je bez tiarch a záložných práv.

K uvedenej cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárií na základe vzájomnej dohody, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme vypracovanie zmlúv pri predaji advokátskou kanceláriou, zaplatíme notárske poplatky a rovnako aj poplatky za vklad na kataster, ktorý takisto zabezpečíme za Vás. V prípade záujmu poskytujeme taktiež bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: https://www.lpreality.sk/

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
38.6 m2
Úžitková plocha:
38.6 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI

Útulný 1-izbový byt v Rači
  • Predaj
Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj útulný, príjemne zariadený 1-izbový byt s klimatizáciou.
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Lokalita: Bratislava-Rača
Ulica: Rustaveliho