Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Útulný 1-izbový byt v Rači

Ulica: Rustaveliho
Obec: Bratislava-Rača
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj útulný, príjemne zariadený 1-izbový byt s klimatizáciou, ktorá sa nachádza vo výbornej lokalite na Rustaveliho ulici 4C v m.č. Rača.

Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená barovým pultom a zabudovanými spotrebičmi (umývačka riadu, sporák, indukčná doska). Zabudovaná chladnička s mrazničkou je umiestnená v chodbe. 

BYT: Výmera bytu vrátane loggie je 36 m2. Byt je situovaný na 4/7 posch. Byt je orientovaný do tichšej časti s výhľadom na zeleň. Nový majiteľ ocení praktické a funkčné využitie bytu. Klimatizácia poslúži hlavne v letných mesiacoch. Priestranná loggia o výmere 7,5m2 poskytuje pekný výhľad na Bratislavu.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou a jedálenskou časťou a kúpeľňa zariadená sprchovým kútom.

BYTOVÝ DOM: V bytovom dome je výťah. Má čistý udržiavaný vchod, milých a nekonfliktných susedov.

LOKALITA: Prostredie ulice Rustaveliho ponúka dobrú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny Billa, farmárske potraviny a pizzeria hneď pri vchode do budovy, reštaurácie, park, detské ihriská, škola, škôlka, tenisové kurty, zástavka MHD, kaviarne, fitness centrum a iné.

PARKOVANIE: Parkovanie v lokalite je bezproblémové.

MHD: Zástavka MHD električiek (3,5) vzdialená len 300 metrov od vchodu do budovy (cca 3 minúty chôdze), vám umožní rýchlu prepravu do centra Bratislavy. 

Orientačne náklady na byt sú približne 85,-Eur/Mesačne/jedna osoba.

K uvedenej cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárií na základe vzájomnej dohody, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme vypracovanie zmlúv pri predaji advokátskou kanceláriou, zaplatíme notárske poplatky a rovnako aj poplatky za vklad na kataster, ktorý takisto zabezpečíme za Vás. V prípade záujmu poskytujeme taktiež bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: www.lpreality.sk

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
36 m2
Úžitková plocha:
36 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI

1-izbový byt na ulici Pavla Horova
  • Predaj
Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka  na predaj 1-izb. byt vo vyhľadávanej lokalite Bratislava IV.
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Lokalita: Bratislava-Devínska Nová Ves
Ulica: Pavla Horova