Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izbový byt v novostavbe Kopčianka - parking a kobka v cene!

Ulica: Kopčianska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
199 000 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/Seberíniho ponúka v zastúpení klienta na predaj 2-izbový byt v novom projekte Kopčianka.

Má výborné dispozičné riešenie na celkovej výmere 44,41m2 s loggiou 3,99m2. Byt sa predáva formou postúpenia práv. V cene je takisto vonkajšie parkovacie státie + kobka. Nachádza sa na 7 NP z 12. 

Nehnuteľnosť sa predáva v štandardnom vyhotovení - laminátové podlahy, interiérové dvere, obklad, dlažba, sanita, batérie). Veľkoformátové okná, znížené parapety, Smart ovládanie kúrenia, predpríprava na klimatizáciu a predprípravu na exteriérové žalúzie.

Projekt KOPČIANKA ponúka:  úžasné výhľady na Rakúsko, perfektné dopravné napojenie a okamžitú dostupnosť na D1-D2, napojenie na cyklotrasy, v okolí komfortná občianska vybavenosť, 5 minút do mesta autom.

Momentálne prebieha kolaudačné konanie s predpokladaným ukončením 6/2023, takže nasťahovať sa môžete už v lete.

K uvedenej cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárií na základe vzájomnej dohody, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme vypracovanie zmlúv pri predaji advokátskou kanceláriou, zaplatíme notárske poplatky a rovnako aj poplatky za vklad na kataster, ktorý takisto zabezpečíme za Vás. V prípade záujmu poskytujeme taktiež bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: https://www.lpreality.sk/

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
44.5 m2
Úžitková plocha:
44.5 m2
Poschodie:
7
Loggia plocha:
3,99 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI

2-izbový byt na Fedinovej
  • Predaj
Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj 2-izbový byt na Fedinovej ulici v Bratislave-Petržalke.
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Lokalita: Bratislava-Petržalka
Ulica: Fedinova