Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izbový byt na Fedinovej

Ulica: Fedinova
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
163 000 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj 2-izbový byt na Fedinovej ulici v Bratislave-Petržalke.

Podlahová plocha bytu je 53 m2 s loggiou pozdĺž celej väčšej izby, slnečný, orientovaný na východ. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 12-poschodovom bytovom dome s dvoma výťahmi (osobný a nákladný). V byte sú plastové okná so žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere. K bytu patrí pivnica, ktorá je na poschodí o rozlohe 1,3 m2.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná predsieň (6,2 m2), obývacia izba (6 x 4 m2) s výstupom na 4,5 m2 loggiu, kuchynka so samostatným oknom (2x2,10 m) a a samostatná spálňa (8,5 m2), kúpeľňna (3,11m2) so sprchovacím kútom spojenej s toaletou v zástene.

Bytový dom je zateplený, prešiel kompletnou rekonštrukciou, slušný vchod, výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, pri dome zdravotné stredisko, základná škola, MHD zastávka, dobrá možnosť parkovania, pod domom pošta, potraviny, na terase drogéria, domáce potreby, reštaurácia, atď. V blízkosti domu sa nachádza petržalská plaváreň, kolkáreň, lokalita vhodná na prechádzky popri Chorvátskom ramene a cyklotrasa. Blízkosť obchodov Lidl, Kaufland, Terno, Základná škola, škôlka, dobré dopravné napojenie do centra mesta ako aj na diaľničný obchvat.

Ďalšiu ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť: https://www.lpreality.sk/

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
53 m2
Úžitková plocha:
53 m2
Poschodie:
7
Loggia:
áno
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
áno
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.3 m2

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI