Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

~ NA PREDAJ ~ 2-izbový byt s loggiou na Jašíkovej ul. v Ružinove

Ulica: Jašíkova
Mestská časť: Pošeň
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
160 000 €

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality pobočka Bratislava ponúka na predaj 2-izbový byt na ul. Jašíkova v Ružinove.

Byt s rozlohu 50m2 sa nachádza na 4. poschodí v 6 poschodovom bytovom dome. Je orientovaný na východ. K bytu patrí aj pivnica 1,4m2.

Tento sympatický byt v dobrej lokalite je čiastočne prerobený - má nové bezpečnostné dvere vysokého štandardu, nové plastové okná, upravené dispozičné riešenie kúpeľne a toalety, nové elektrické rozvody vo väčšej časti bytu. Inak je pôvodnom stave, čo je rozumne zohľadnené v cene a poskytuje budúcemu majiteľovi voľnú ruku pre vlastné preferencie svojho budúceho domova, vrátane možných zmien dispozičných pomerov bytu. 

Bytový dom je 6-poschodový, s 2 výťahmi, pivničné kobky sa nachádzajú na prízemí. Keďže je to stavba z 90-tych rokov, životnosť nehnuteľnosti je vyššia ako u starších bytových domov. Pred 4 rokmi prebehla rekonštrukcia exteriéru bytovky vo forme zateplenia. Najbližšie sa plánuje výmena výťahov. Pred bytovým domom je parkovisko, ktoré kapacitou bezproblémovo postačuje obyvateľom. 

Ide o bľúbenú lokalitu s kompletnou infraštruktúrou, v bezprostrednom okolí je lekáreň, potraviny (Tesco, Billa), reštaurácie. V blízkosti Cultus Ružinov, park A. Hlinku, v pešej dostupnosti nákupné centrum OC Retro, ihriská a športoviská, lekárske strediská, nemocnica, Štrkovec, školy, škôlky. Vynikajúca dostupnosť do centra mesta (električkou 7 min na Trnavské mýto), aj na obchvat, bezproblémové parkovanie.

Vzhľadom na praktickú polohu je byt vynikajúcim riešením aj pre rodinu s malými deťmi, okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, detské ihriská, škôlky, školy, ZUŠ. Obľúbená lokalita, tichí susedia, všetko po ruke, zaujímavá cena. 

Fotografie bytu nebudú k dispozícii, avšak obhliadky sú možné bez obmedzení. 

Cena bytu je 160 000€.

K cene bude pripočítaný poplatok za právny a administratívny servis a sprostredkovanie. V prípade záujmu zabezpečíme kvalitné hypotekárne poradenstvo.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
50 m2
Poschodie:
4
Loggia plocha:
3,5 m2
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Výťah:
áno

Pozrieť na mape

Podobné NEHNUTEĽNOSTI

2-izbový byt na Fedinovej
  • Predaj
Leaders&Partners reality pobočka Bratislava/ Seberíniho ponúka na predaj 2-izbový byt na Fedinovej ulici v Bratislave-Petržalke.
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Lokalita: Bratislava-Petržalka
Ulica: Fedinova