Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj pozemok s chatkou v obci Chorváty 1386m2

Ulica: Chorváty
Obec: Chorváty
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Iné:
34 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj veľký pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Chorváty - Katastralne územie Chorváty.  Obec je vzdialená 35 km z centra Košíc a 16 km z Moldavy nad Bodvou.  Nachádza v blízkosti maďarských hraníc.

Poloha : Pozemok je v zastavanej časti obce a je vhodný na užívanie aj ako letné sídlo, záhradka, celoročné bývanie. Má rozlohu 1386m2.

Na pozemku sa nachádza : 2 x drevená chatka - chatka č.1  s malou kuchynkou a spanie pre 6 osôb, chatka č.2 - s barom a výčapom. Predáva sa s vybavením a zariadením. Na pozemku sa nachádza aj altánok, drevená búdka s posedením a zadnou miestnosťou určenou pre uschovanie náradia a základy/deka sú už hotové. Medzi chatkami je umiestnená vonkajšia terasa s grilom a priestorom na posedenie. Pozemok má už základy pre stavbu rodinného domu - k tomu stavebná dokumnetácia. Veľkosť základovej dosky je 7,4 m x 10,8 m. Pozemok je komplet oplotený, rozmery: 16x87m - parcelné čísla 100,101. Prístup na pozemok je priamo z asfaltovej prístupovej cesty. 

Siete: Elektrina, vodovod, vlastná studňa je na pozemku. Plyn -  pred pozemkom, možnosť napojenia.     

Cena : 34.900,- eur / pri rýchlom jednaní zľava / 

Pre bližšie informácie k ponuke volajte +421 907 887 029 

Našim klientom poskytujeme – kompletný právny servis a poradenstvo – úvery, komplexné finančné služby... Ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť na:    https://lpreality.sk     

In The City   Referenčný odkaz: https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2519 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1386 m2
Plocha pozemku:
1386 m2
El. napätie:
230V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa a vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné NEHNUTEĽNOSTI